Restaurant

Wildpluk Restaurant

Elke woensdagavond organiseert Eigen Krachtvoer het Wildplukrestaurant in het Huis van de Wijk De Pijp. Na de excursie op de woensdagmiddag bereiden we een 3-gangen-wildplukmenu met de oogst van de dag: paddestoelen, kruiden, bessen, noten. Regelmatig serveren we wilde oesters of zelfgevangen vis.
In het voorjaar staan wilde ganzeneieren op het menu. Van bevriende jagers betrekken we wild zwijn, gans, houtduif, hert of ree.
Ingrediënten voor het menu zijn ook de producten die we in onze conserveersessies hebben gemaakt, waaronder likeuren, siropen, jams, geleien, pickles, zuurkool, patés, rillettes en kazen.
Naast eventueel vlees of vis is er altijd een vega alternatief.
Het Huis van de Wijk De Pijp staat aan de Tweede van der Helststraat 66.
Vanaf 17.00 uur is de bar open. Om 18.30 uur gaan we aan tafel.
Reserveren is nodig (reserveer bij Maria via email: Maria Bergshoef of telefoon 06-18090698).
Prijs voor het 3-gangendiner is 15€. Leden en gasten met een Stadspas betalen 5€.
Het is ook mogelijk plaatsen te reserveren in ons wildplukrestaurant voor kleine gezelschappen van 2 tot 8 personen. Bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid.
Zolang het Huis van de Wijk geen groepen mag toelaten, kunnen maaltijden worden afgehaald of worden thuisbezorgd. Bestellen bij Maria (06-18090698). Bezorging is tussen 18.00 en 19.00. Als het mooi weer is gaan we picknicken in het Sarphatipark (vanaf 18.30, naast het standbeeld van Sarphati).