Kalender van Evenementen
M ma
D di
W wo
D do
V vr
Z za
Z zo
1 evenement,
1 evenement,
Wildplukmenu vd Week
Wildplukmenu vd Week
Elke woensdagavond kun je een heerlijk 3-gangenmenu bestellen bij ons Wildpluk-Restaurant. Ons Wildpluk Menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Naast vlees of vis is er ook altijd een Vegamenu beschikbaar. Wildpluk-menu woensdag 1 februari: TOMATEN-PAPRIKA SOEP VERSE PASTA MET EEKHOORNTJESBROOD SLAGROOMSOES BESTEL! of app/sms/bel Maria 06 18090698 Een 3-gangenmenu kost 15 E p/p. Met stadspas groene stip 5E p/p. Bestellen kan tot maximaal 1 dag van tevoren = tot dinsdagochtend 10.00
0 evenementen,
1 evenement,
VOL!!! Workshop van Sojabonen Melk, Boter & Burger maken
VOL!!! Workshop van Sojabonen Melk, Boter & Burger maken
VOLGEBOEKT!!! Deze middag maken we van biologische sojabonen uit eigen land melk, boter en de lekkerste vega burger die je ooit gemaakt hebt! Inclusief proeverij. Workshopdocent is Wildpluk-Moos De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in Natuurcentrum de Drijfsijs, President Allendelaan 4, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698
0 evenementen,
0 evenementen,
0 evenementen,
1 evenement,
VOL!!! Demo Etherische Olie maken
VOL!!! Demo Etherische Olie maken
VOLGEBOEKT! Hoe maak je etherische olie en wat is het? Je krijgt een flesje hydrolaat mee naar huis. Workshopdocent is Wildpluk-Moos De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in Natuurcentrum de Drijfsijs, President Allendelaan 4, Amsterdam. Prijs: €15 / Stadspas €5
1 evenement,
Wildplukmenu vd Week
Wildplukmenu vd Week
Elke woensdagavond kun je een heerlijk 3-gangenmenu bestellen & afhalen bij ons Wildpluk-Restaurant. Menu woensdag 8 februari: PINDASOEP RIJST MET KIP & GROENTEN ROOMKWARK MET MANGO BESTEL! of app/sms/bel Maria 06 18090698 Een 3-gangenmenu kost 15 E p/p. Met stadspas groene stip 5E p/p. Bestellen kan tot maximaal 1 dag van tevoren = tot dinsdagochtend 10.00
0 evenementen,
1 evenement,
VOL!!! Workshop Rejuvelac, probiotisch verjongingselixer
VOL!!! Workshop Rejuvelac, probiotisch verjongingselixer
VOLGEBOEKT!!! Kombucha en kefir kennen we wel. Rejuvelac is ook een probiotische drank die zeer heilzaam en bovendien verjongend is. Het is naast als probioticumdrank ook te gebruiken als gist of als basis voor gefermenteerde recepten. Workshopdocent is Culture Grub De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in de Keuken v Huis vd Wijk de Pijp Tweede vd Helststraat 66, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698
0 evenementen,
0 evenementen,
0 evenementen,
1 evenement,
Workshop Roomdiffusers maken
Workshop Roomdiffusers maken
We maken een persoonlijke room diffuser. Met uitleg over etherische olie en gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Workshopdocent is Wildpluk-Moos De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in Natuurcentrum de Drijfsijs, President Allendelaan 4, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698
1 evenement,
Wildplukmenu vd Week
Wildplukmenu vd Week
Elke woensdagavond kun je een heerlijk 3-gangenmenu bestellen bij ons Wildpluk-Restaurant. Zodra het menu bekend is, vermelden wij dat hier. Dat is meestal het weekend voorafgaand. BESTEL! of app/sms/bel Maria 06 18090698 Een 3-gangenmenu kost 15 E p/p. Met stadspas groene stip 5E p/p. Bestellen kan tot maximaal 1 dag van tevoren = tot dinsdagochtend 10.00
0 evenementen,
1 evenement,
Workshop Marmelade vd bittere Sevillasinaasappel
Workshop Marmelade vd bittere Sevillasinaasappel
Marmelade onderscheidt zich van jam door de schillen die mee worden verwerkt. Hierdoor krijgt de marmelade een bijzondere smaak. We maken deze middag de beroemde marmelade van de bittere Sevillasinaasappel, een ware delicatesse! Workshopdocent is Maarten De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in de Drijfsijs Pres. Allendelaan 4, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698
0 evenementen,
0 evenementen,
0 evenementen,
1 evenement,
Workshop EHBO zalf maken in de winter
Workshop EHBO zalf maken in de winter
Hoe maak je zalf wanneer je geen verse kruiden kunt plukken? Je leert over signatuurleer en de eigenschappen van EHBO kruiden. Workshopdocent is Wildpluk-Moos De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in Natuurcentrum de Drijfsijs, President Allendelaan 4, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698
1 evenement,
Wildplukmenu vd Week
Wildplukmenu vd Week
Elke woensdagavond kun je een heerlijk 3-gangenmenu bestellen bij ons Wildpluk-Restaurant. Ons Wildpluk Menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Naast vlees of vis is er ook altijd een Vegamenu beschikbaar. Zodra het menu bekend is, vermelden wij dat hier. Dat is meestal in het weekend voorafgaand aan de woensdag. BESTEL! of app/sms/bel Maria 06 18090698 Een 3-gangenmenu kost 15 E p/p. Met stadspas groene stip 5E p/p. Bestellen kan tot maximaal 1 dag van tevoren = tot dinsdagochtend 10.00
0 evenementen,
1 evenement,
Workshop Zaden & Pittenbeleg, met Rejuvelac gefermenteerd
Workshop Zaden & Pittenbeleg, met Rejuvelac gefermenteerd
Deze hartige pasta kan worden gebruikt als (brood-)beleg, dipsaus of als eiwitrijke variatie op guacamole. Verschillende stadia van het fermentatieproces worden belicht, eindigend met een proeverij. De deelnemers krijgen rejuvelac mee om deze pasta zelf thuis te fermenteren. Workshopdocent is Culture Grub De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in de Keuken v Huis vd Wijk de Pijp Tweede vd Helststraat 66, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698
0 evenementen,
0 evenementen,
0 evenementen,
1 evenement,
Workshop Bonbons maken met Hazelnoten
Workshop Bonbons maken met Hazelnoten
Workshopdocent is Wildpluk-Moos De workshop is van 14.00 – 17.00 uur Je bent van harte welkom in Natuurcentrum de Drijfsijs, President Allendelaan 4, Amsterdam. Reserveren is nodig want vol is vol RESERVEREN Prijs: €15 / Stadspas €5 Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698












