Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Zaden & Pittenbeleg, met Rejuvelac gefermenteerd

24 februari @ 14:00 - 17:00

E5 – E15

Deze hartige pasta kan worden
gebruikt als (brood-)beleg, dipsaus of als
eiwitrijke variatie op guacamole.
Verschillende stadia van het
fermentatieproces worden belicht,
eindigend met een proeverij. De
deelnemers krijgen rejuvelac mee om
deze pasta zelf thuis te fermenteren.

Workshopdocent is Culture Grub

De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
Je bent van harte welkom in de Keuken v Huis vd Wijk de Pijp
Tweede vd Helststraat 66, Amsterdam.
Reserveren is nodig want vol is vol

Prijs: €15 / Stadspas €5

Voor informatie bel/ app/ sms Maria: 06 180 90 698

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
E5 – E15
Evenement Categorie:
Site:
www.eigenkrachtvoer.nl

Organisator

Eigen Krachtvoer

Locatie

Keuken Huis vd wijk De Pijp
2e vd Helststraat 66
Amsterdam, Nederland 1018 TE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31618090698

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.