
- Dit evenement is voorbij.
Workshop Japanse Duizendknoop, moes & siroop maken
29 april, 2022 @ 14:00 - 17:00
E5 – E15
Elke vrijdagmiddag is er een workshop Conserveren.
Waarin we werken met een van de volgende technieken: wecken, fermenteren, drogen, roken, inleggen, inmaken of distilleren.
Meestal bevat de workshop een proeverij of krijg je een klein flesje of potje mee van hetgeen gemaakt is.
Op vrijdag 29 april gaan we werken met de jonge scheuten van de Japanse Duizendknoop. Deze plant is een exotische woekeraar, met een rabarber-achtige smaak. Prima geschikt om een rabarberachtige compote van te maken! Ook gaan we de knoppen frituren, erg lekker! Verder bevat het ook bijzondere heilzame eigenschappen.
Workshopdocent is Karin
De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
Je bent van harte welkom in het souterrain van Huize Lydia, Bronckhorststraat 3 te Amsterdam, trappetje af naar het souterrain.
We ruimen gezamenlijk op en laten de workshop ruimte & keuken schoon achter.
Reserveren is nodig want vol is vol