
- Dit evenement is voorbij.
Workshop Japanse Pickles maken
20 mei, 2022 @ 14:00 - 17:00
E5 – E15
Elke vrijdagmiddag is er een workshop Conserveren.
Waarin we werken met een van de volgende technieken: wecken, fermenteren, drogen, roken, inleggen, inmaken of distilleren.
Meestal bevat de workshop een proeverij of krijg je een klein flesje of potje mee van hetgeen gemaakt is.
Op vrijdag 20 mei gaan we aan Tsukemono doen;
dat is het fermenteren van groenten met zout, gezouten vloeistof en smaakmakers. Zo creëren we onweerstaanbare smaken..
Workshopdocent is Karin
De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
Je bent van harte welkom in het souterrain van Huize Lydia, Bronckhorststraat 3 te Amsterdam, trappetje af naar het souterrain.
We ruimen gezamenlijk op en laten de workshop ruimte & keuken schoon achter.
Reserveren is nodig want vol is vol