
- Dit evenement is voorbij.
Wijn maken van Japanse duizendknoop en brandnetel
13 mei, 2022 @ 14:00 - 17:00
E5 – E15
Elke vrijdagmiddag is er een workshop Conserveren.
Waarin we werken met een van de volgende technieken: wecken, fermenteren, drogen, roken, inleggen, inmaken of distilleren.
Meestal bevat de workshop een proeverij of krijg je een klein flesje of potje mee van hetgeen gemaakt is.
Op vrijdag 13 mei gaan we wijn maken van Japanse duizendknoop en van brandnetel. Mark leert je over de suikermeter en het
waterslot. We proeven van diverse wijnen & andere alcoholische drankjes die Eigen Krachtvoer zelf maakt.
waterslot. We proeven van diverse wijnen & andere alcoholische drankjes die Eigen Krachtvoer zelf maakt.
De workshop is van 14.00 – 17.00 uur
Je bent van harte welkom in het souterrain van Huize Lydia, Bronckhorststraat 3 te Amsterdam, trappetje af naar het souterrain.
We ruimen gezamenlijk op en laten de workshop ruimte & keuken schoon achter.
Reserveren is nodig want vol is vol