Elke dinsdagavond organiseert Eigen Krachtvoer het Wildplukrestaurant in Ratatouille (Ceintuurbaan 181 te Amsterdam). We bereiden de oogst van de dag: paddestoelen, kruiden, bessen, noten. Regelmatig serveren we wilde oesters of zelfgevangen vis. In het voorjaar staan wilde ganzeneieren op het menu. Van bevriende jagers betrekken we wild zwijn, gans, houtduif of ree. Ook serveren we de producten die we in onze conserveersessies hebben gemaakt: siropen, jams, geleien, pickles, zuurkool, likeuren, patés, rillettes, enzovoorts.

Om 18.00 uur is de bar open. We gaan aan tafel om 19.00 uur.

Reserveren is nodig (bel Mark 06-41579776)

Prijs voor het 3-gangendiner: gasten doen een donatie naar eigen inzicht.

 

-> Het eerste jaar van het Wildplukrestaurant is geëvalueerd. Download hier het evaluatieverslag.

 

Patronne Ernie en Mark met de oogst van de dag

ernie en mark2

 

 

Monique en Joachim presenteren de overheerlijke Quiches met sponszwam

21430546 1444546535628368 2411417486676079740 n1

 

De stamtafel met gastkok Ellen Mookhoek

14650298 1317897001577222 5227918394282485771 n1