Elke dinsdagavond organiseert Eigen Krachtvoer het Wildplukrestaurant in Ratatouille (Ceintuurbaan 181 te Amsterdam). We bereiden de oogst van de dag: paddestoelen, kruiden, bessen, noten. Soms serveren we wilde oesters of zelfgevangen vis. In het voorjaar staan wilde ganzeneieren op het menu. Van bevriende jagers betrekken we wild zwijn, gans, houtduif of ree. Ook serveren we de producten die we in onze conserveersessies hebben gemaakt: siropen, jams, geleien, pickles, zuurkool, likeuren, patés, enzovoorts.

Om 18.00 uur is de bar open. We gaan aan tafel om 19.00 uur.

Reserveren bij Mark (06-41579776)

Prijs voor het 3-gangendiner: gasten doen een donatie naar eigen inzicht.

 

Patronne Ernie en Mark met de oogst van de dag

ernie en mark2

 

 

Monique en Joachim presenteren de overheerlijke Quiches met sponszwam

21430546 1444546535628368 2411417486676079740 n1